Aanvragen gebruikslicentie

voor PR-, communicatiebureaus en mediamonitoringsbedrijven

Namens de bij Profactys aangesloten rechthebbenden als uitgevers en journalisten, vertrekt Profactys gebruikslicenties voor mediamonitoring, PR-activiteiten, onderwijsdoeleinden, interne bedrijfstoepassingen of andere vormen van gebruik. Daarmee bent u en uw klant gedekt tegen inbreuk op auteursrecht. Profactys beschikt over een ruim aanbod aan licenties van ruim 2.000 unieke printpublicaties. 

Een licentie aanvragen?
Samen met u regelt Profactys de gebruikslicentie die het beste aansluit op uw activiteiten.

 

 

Gebruikslicentie mediamonitoring

Profactys verstrekt gebruikslicenties aan mediamonitoringbedrijven. De opdrachtgevers van deze bedrijven zijn werkzaam in branches als gezondheidszorg, mode en lifestyle, automotive, multinationals, overheid, charitatieve instellening en de pr- en marketingbranche.

Voor deze opdrachtgevers is het belangrijk een compleet inzicht te krijgen in de media-aandacht voor de ‘eigen’ organisatie en te weten op welke manier er in de media wordt geschreven over producten, merken en concurrenten.

Gebruikslicentie PR en communicatie

Profactys verstrekt gebruikslicenties aan PR- en communicatiebureaus. De PR-licentie verleent PR-bureaus het recht om artikelen van de bij Profactys aangesloten uitgevers en journalisten door te leveren aan klanten. Uitsluitend voor intern gebruik en werkdoeleinden. De gebruikslicentie verleent geen toestemming voor enige vorm van herpublicatie.

Overige gebruikslicenties

Ook voor andere activiteiten waarbij instemming nodig is van uitgevers, freelancers of andere rechthebbenden kunt u bij Profactys een gebruikslicentie aanvragen.