Contentexploitatie en diensten

Met een luisterend oor heeft Profactys oog voor de uitdagingen waar de traditionele media in een digitale omgeving voor staan

Artikelgemist.nl

Artikelgemist.nl is een artikelnabesteldienst, een extra service richting uw eigen lezerspubliek om artikelen na te bestellen. In Artikelgemist.nl zijn de artikelen uit een groot aantal Nederlandse printpublicaties tegen een vergoeding opvraagbaar. 

Artikelgemist.nl op uw website? Gepubliceerde artikelen uit uw eigen printpublicaties worden dan via uw website aangeboden. Voor elke deelnemende utigever stelt Profactys deze dienst kosteloos beschikbaar.

Apps, ePapers en eMagazines

Ook uw printeditie in een app? Een ideale manier om de printedities te ondersteunen in de snelgroeiende digitale lezersmarkt.

Profactys biedt in samenwerking met een technische partner een unieke app-oplossing inclusief ePaper of eMagazine. Een gebruiksvriendelijke en betaalbare oplossing om uw gedrukte printcontent in digitale vorm via een eigen branded app te publiceren. Het laatste nieuws in de app publiceren? Ook dat is mogelijk.

Mediaweb Archief

Eenvoudig uw eigen content doorzoeken? Mediaweb Archief is de archiefoplossing waarmee de bij Profactys aangesloten uitgevers gratis toegang hebben tot gepubliceerde artikelen uit eigen printpublicaties.

Wilt u ook toegang tot gepubliceerde artikelen van collega-uitgevers? Een ideale informatiebron.

Uitgeversportaal

Inzicht in welke artikelen voor mediamonitoring en pr-activiteiten zijn geselecteerd? De bij Profactys aangesloten uitgevers hebben gratis toegang tot het Uitgeversportaal. Het Uitgeversportaal geeft op titelniveau inzicht in de artikelen die uit uw krant, magazine of vakblad zijn geselecteerd.

Bent u benieuwd welke bedrijven en instellingen uw artikelen lezen? Voor een vast bedrag kunt u van elke printtitel een rapportage opvragen.

Nieuwsbrieven

Wilt u een nieuwsbrief onder eigen merkbeeld over een specifiek onderwerp? Profactys faciliteert gethematiseerde en mediaonafhankelijke nieuwsbrieven, samengesteld uit internet- en printartikelen. Met deze nieuwsbrieven kunt u relevante artikelen onder de aandacht te brengen bij uw eigen doelgroep.

Advertentiegegevens

Weten in welke media uw prospects adverteren? Profactys kan periodiek advertentiegegevens leveren zodat u een duidelijk beeld krijgt van het adverteergedrag van uw prospects.

Advies auteursrecht

Heeft u vragen over het Auteursrecht? Profactys adviseert met regelmaat auteursrechthebbenden en licentiehouders over de verschillende aspecten van het auteursrecht en aanverwant recht.

Benieuwd wat Profactys voor u kan betekenen?